tiistai 7. helmikuuta 2012

Yökyöpeli tervehtii teitä nöyrästi...

...niin se minä kuvittelin, että pysyn täältä nukkekotiblogistani pois kun tuo potilas sairastaa MUTTA ei ei ;)

Soitin äidilleni tänään aamupäivällä kun minulla oli tylsää ja pyysin häntä kyläilemään luonamme, että saataisiin tämäkin päivä kunnialla loppuun.

Äiti tuli. Pullat mukana ja sitten juotiin kaffeet...siinä turistiin kaikenlaista ja SITTEN kuulkaattehan katsahdin ylöspäin ja siellä se oli VANHA TALLILYHTY :O ... arvanette varmaan ... MUN OLI IHAN PAKKO KOITTAA TEHDÄ SELLAINEN *nauraa* ... onneksi äidilläni ei ollut mitään sitä vastaan, vaan turisi minulle sohvalla kun minä sitten tekaisin sen! NI! En ole nyt ihan suuuper tyytyväinen siihen mut en kerinny kauheesti sitä suunnittelen kun otin balsat käteen ja se oli sit menoo .... hih hih... *vilkuttaa äiskälle*

Tässä se nyt on pitemmittä puheitta ja loppuun pari fiilistelykuvaa.





Tallilyhdyn koko HUUUURJAT 3 cm


Alla muutama tuleva tapetti? hmmm...



Hyveli yöteli
H

4 kommenttia:

 1. Löysin tänne blogiisi toiseen blogiin jättämäsi viestin perusteella. Kiva projekti sullakin täällä. Ootkos löytänyt Hallahovi-nimistä blogia. Siellä on tulossa 1700-lukuinen nukkis. On laittanut tuota alempana olevaa tapettia johonkin huoneeseenkin.

  VastaaPoista
 2. Hei, olen täällä ensimmäistä kertaa. Selasin koko blogisi ja kyllä näytti ihanalta. sinulla on tosi kivoja ja niin kauniita juttuja täällä. Kivaa tulevaa viikkoa Kati

  VastaaPoista
 3. I love the little lantern.
  Hugs from Craftland

  VastaaPoista
 4. Hei, Olit kysellyt blogissani, että teenkö minejä myyntiin. En ole vielä tehnyt, vaikka joskus siitä haaveilenkin, mutta aika ei ole riittänyt.
  Sinulla on todella kivan oloinen blogi. Ja kaunis on tekemäsi lyhtykin ja aiempi lautashylly. Ja nuo tapetit on ihanat! Mistä olet ne löytänyt?

  VastaaPoista