torstai 3. toukokuuta 2012

Tunnelmaa etsimässä...


Hei ihanuudet

PIIIIITKÄSTÄ aikaa...

...hmmm...miten aika on mennytkään. Tarkoitukseni oli kyllä olla aktiivinen tämän blogin suhteen mutta harmikseni minun täytyy myöntää vajavaisuuteni ... mutta on tämä ollut mielessäni joten eikös se ole vähän niinkuin puoliksi tehty, hih...

Tiedättekö mitä? Huomenna haen nukkekotini "palaset" puuliikkeestä. YES. Vihdoinkin !!! Ja kiitos kaavoista kuuluu minun sisustushöperöparilleni Sannalle *klick* ... olemme muuten ystävystyneet tämän blogistanin kautta joten ikinä ei tiedä mistä tapaa aarteita *syvä huokaus* Käykää ihmeessä tutustumassa hänen upeaan kotiin ja ihanaa Aino-vauvaan ... *vilkuttaa Sannalle ja Ainolle*

Olen tutkiskellut ja tehnyt ensimmäisiä versioita kirjoista joita haluan nukkekotiini KASOITTAIN...hmmm... ehkä jopa teen niitä myyntiin saakka.

Eli nyt olen saanut käyttöä vanhoille hanskoilleni ja rukkasilleni. Kokeilin myös vanhaa raamattua ja niistä tuli minusta tosi kivoja. Sivuiksi tein ensi ihan tavallista paperia mutta sitten kokeilin vanhoja raamatunsivuja ja niistä tykkäsin enemmän :)

Kokeiluni jatkuu joten tässä vain vähän ensimakua kirjoistani; 

Olen myös miettinyt paljon tulevan nukkekotini tunnelmaa, tapetteja ja kankaita. 

Tässä teille muutamia fiiliskuvia;

Kepeää kevättä teille kaikille!
-Heidi

2 kommenttia:

 1. A great suggestion for making books. I really like the pattern you showed.
  Hugs

  VastaaPoista
 2. Siis voi elämänkevät noita kirjoja...Heidi, ihan täydellistä!!!
  Tunnelmakuvat ovat myös hurjan kauniit, nukkekodistasi tulee mieletön. Sait kuules nyt aikaan nukkekoti-inspiksen, taidampa mennä ylös vähän duunaileen ;)

  Me vilkutellaan täältä Ainon kanssa takaisin. Ihanaa iltaa nukkekotisi kimpussa ;))

  VastaaPoista